Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Toiminta

Toimimme avarissa ja viihtyisissä tiloissa autottomalla puistoalueella. Teemme säännöllisesti retkiä lähiympäristöön. Pihamme on suuri ja siellä onnistuvat hyvin päivittäiset ohjatut piha- ja liikuntaleikit.

Leikin ohella laulaminen, soittaminen, loruttelu ja liikunta kuuluvat päivittäiseen ohjelmaamme. Erilaisin draaman keinoin lapset opettelevat mm. vuorovaikutustaitoja ja tunteiden käsittelyä. Kädentaitoja harjoitamme omassa ateljeehuoneessa. Esikouluikäiset pääsevät tekemään myös oikeita puutöitä.

Lapset osallistuvat arjen puuhiin pöydän kattamisesta leipomiseen ja siivoamiseen.

Päiväkodin ruoka valmistetaan täällä ihan itse - siitä huolehtii koulutettu emäntämme.

Lapsi on luonnollisesti toimintamme keskiössä. Aito ja toimiva yhteistyö vanhempien kanssa on tärkeää, sillä se takaa lapsen ainutlaatuisuuden oivaltamisen ja vastaamisen yksilöllisiin tarpeisiin.